Senaste Inlägg

*** ****** ***

Det som hände i helgen är inte mkt att hänga i julgran. Men det jag inte fattar är att jag fortfarande älskar honom som jag alltid gjort. Så lite jobbigt är det ju. Ingen kontakt eller någonting, hur ska man klara det?

Sjuklig dröm!

En snubbe trackade sin fru för hennes slappa bröst.
- Om du skaffade lite fastare bröst, skulle du inte behöva behå!
Frugan greppade hans slappa pick och sa:
- Om du skaffade en större pick, skulle jag inte behöva använda din brorsa!

Jag hade världens sjukaste dröm inatt :O jag hoppade framför ett tåg men jag hamnade under så bara min hand slets bort. Det gjorde så hon så det gjort inte ont. Och då tog jag handen och trädde på den på min benstump som den hade suttit på. Så ringde jag ambulansen. Det såg så jävla äckligt uu. Man såg allt fettlager och allting. Sen i Ambulansen sydde dom fast den med sytråd.. hmm. Va kunde den drömmen egentligen betyda?

Kvälls inlägg

Upp med hakan! Det värsta återstår

Idag har jag varit duktig. Har nämligen städat mitt rum. Hängt ut mattorna, plockat upp från golvet, dammsugit, skurat golv etc. Är jag inte duktig?    Men nu längtar jag till att få krypa ner  i sängen och sova -gäsp-. Hade hoppats på att Melvin skulle bli kvar i mitt knä för att sedan krypa ihop och sova med mig i sängen. Men nejdå. Man blir ensam som alla andra nätter.

Godnatt!
 

here i am

Om jag inte kan älska Hitler så kan jag inte älska alls.

Dagen började med världens exploderande huvudvärk och en jävligt störande Herman på msn. Snackade även med Daniel idag och det var ett tag sen. Vi lekte och umgicks när vi var mindre och vi campade i Hargshamn och dom tältade där varje år. Så iår ska jag tälta med Dennis, Daniel och Chrille (alla 4 back in buisness, fattas bara Johan men han har försvunnit totalt).

Seg dag!

Det är varje människas förbannade plikt att bli ett orginal

Följ min blogg med bloglovin
 så är ni super gulligt :) visst jag kankse inte har världens bästa blogg för att jag inte skriver om t.ex mat, mode, djur, humor. Men jag skriver iaf nånting och det är ju tanken som räknas, eller?

Förresten så kunde jag ha tagit sovmorgon. Börjar nämligen klockan 13.00.  Varför blir det alltid så? när jag för en gångs skull vill vara med på idrotten så är det ingen idrott. Och när jag inte vill vara med så är det idrott. Det är samma med kläder och väder. När det är varmt ute så råkar jag alltid ha på mig jeans och sånt. När det sen är molningt och skit väder så är jag jämt tunnt klädd. Händer det ofta för er?

Grattis Tindra<3

Bara för att du är paranoid betyder inte det att de inte är ute efter dig

Idag trodde jag att det skulle bli en slappis dag och bara plugga klart det sista som ska göras och så. Somnade halv tolv idag och hade en mega rolig dröm (Men minns dock inte).  Men iaf,så kliver jag upp ur sängen och får höra av mamma att vi ska till mina kusiner klockan 14.00 för att Tindra fyller år -ååhh- jobbigt. Lilla flickan börjar bli stor. Där har ni min dag. Ciao!

Even if it leaves

jag sa inte att köttet var segt. Jag sa att jag inte såg hästen som brukar stå här utanför.

Just nu känns dagen oerhört stressad. Är snart klar med artikeln om tonårs föräldrar. Sen ska mamma skriva en debatt åt mig om något. Men det blir nog bra ändå. Kände att jag behövde skriva här för en liten paus :) Funderar på att gå till någon och bara ta det lugnt.
 jag hoppas det går lättare för er i skolan nu innan skolavslutningen?

Amstaff eller Rottweiler?

   
American staffordshire terrier.
Förr hetsade man dom mot kjedjade hundar, apor, grävlingar och andra hundar.
En del av hundarna utvecklades därefter till dagens engelska bulldog, en del ingick i bullmastiffen. Andra blandades i någon mån med terriers och användes för olagliga organiserade hundslagsmål.
 Amstaff är nu en uppskattad sällskapshund.Rottweiler föddes upp som boskapsdrivare och skyddshund i Tyskland. Den är lätt att lydnadsdressaera men kan visa temprament. Han har grov och åtliggande päls. Aveln eftersträvar en svart hund med rödbruna klart avgränsande tecken.  Som trots sitt kraftfulla helhetsintryck inte får sakna ädelhet.
Kände för att vara: Vänlig & fredlig, barnvänlig, tillgiven & lydig, lättdresserad & arbetsvillig, mycket uppmärksam och lugnt & orädd.

Tunikan

  Denna söta tunika köpte jag i onsdags :) vad tycks?

Lalala

Om du har hört det här tidigare, avbryt inte, för jag vill höra det igen

Idag har det inte hänt så mycket för min del. Mer att jag vaknade upp och genast satte 3 personer igång att smsa samtidigt som man skulle klä på sig och sånt. Och ni är inte sga på att svara heller :P så det kändes som en lite stressad morgon för mig :)

Idag blir det iaf till att plugga och försöka få in mina bilder från mobilen på den här datan (Som jag inte tror att jag lyckas med-suck-). Men vi får hoppas på det bästa.

Ha en bra dag alla!

Hatar konflikter men jag älskar dom

Hej och välkomna till min nya blogg! Jag tröttnade på att ha webblogg så böt till blogg. Men vilket som.
 Igår var jag till Stockholm med Matilda för att shoppa lite. Jag hittade en turkos tunika, ett par ljusa långa jeans och svarta shorts. Vi träffade även Daniel från Göteborg. Matilda började snacka som honom efter ett tag och hon blev lite hyper :P vi satt med vår telepati där och fy fan, jag har inte vart så glad på länge. Tack för dagen <3

Idag finns det inte så mkt mer att säga om. Tänkte beställa mat och tjocka framför tv:n. Och städa rummet lite tror jag också, duscha och byta sängkläder OCH köpa godis. Super sugen på godis. Hej!

Välkommen till min nya blogg!