Senaste Inlägg

Davids dås prat.

Davids dåsprat:

David- Det ligger en orm på din garage uppfart.

Jag-
Haha va? nej inte då.

David-
Johodå, en svartvit som är två meter lång....

Jag-
HAHAHAHAHHA

David-
... mellan ögonen.

Jag-
Nu ljuger du.

David-
Nej nej, det är en.. ehm.. Zebraorm.

Jag visste inte alls vad han pratade om och det visste tydligen inte han heller. Trodde han menade allvar först och hade sett en orm på min garageuppfart men inte då. Sen i pratade kom de ju inte en massa orealistiska grejer så det lät inte direkt trovärdigt det där.

Djurens värld!

Bara för att jag absolut inte har något att skriva om så ska jag väl skriva alla djur jag sett IRL och jag räknar bara med dom som har gått bredvid bilen och mig o så:

- Räv
 - fågel
 - örn 
 - älg
 - rådjur
 - grävling
 - änder
- ankor,
-lejon
-giraff
-strutsar
-björnar
-vargar

Figure out

Alla kändisar verkar hel desperata. jag läste "hänt i veckan" heller vad den heter? Och Jen Aniston är helt desperat efter barn och alla är otrogna mot henne så hon får aldrig ett. Och direkt efter att Brittan hade varit här i sthlm så gick hon hem och förlovade sig med sin agent och blir jude för hans religion så det inte blir lika klurigt att gifta sig.... Mina egna åsikter: Va fan?  Inga kommentarer.

Förresten så fick jag tatueringen. Har rpatat med en som tatuerar billigt hemma. Men hon ville inte göra under rötmånaden för hon har itne den försäkringen och sånt skit utifall nåt skulle gå på tok. Så någon dag efter den 24:e Augusti så händer det :D

Behave u!

Godmorgon allihopa! Nu var det längesen jag skrev här tycker jag. Fast jag gör ju iof inte så mycket om dagarna förutom att jobba o vara med kompisar. I förrgår hade jag värsta pmsen jag blev skit sur på David och sa: Du frågade jag svarade okej? ja men då skiter vi i allt. ha det bäst. HEJDÅ.
Han hade bara suttit och skrattat åt mig. Så satt jag hemma i min säng och skrek: KAN INTE MENSEN KOMMA SNART. hmm.. ja lite pms tror jag allt att jag hade hehe :)

 Matteh och jag :D

Hahahihih

Nu har jag varit duktig och sprungit på löpbandet och efter det körde jag lite styrketräning. det var nämligen ett tag sen jag tränade eftersom jobbet sliter ut mig. Som inatt när jag sov hos David, jag drömde till och med om kalkontallrikar. Snacka om att jobbet tar kål på en.

Drömmer att min arbetsgivare frågar om jag vill göra en kalkontallrik till ett barn.
 jag-   Mmm
Ligger och drömmer en liten stund till, si sådär 5 min.
 jag- VA FAN?!
 David- va? vad är det?
jag- hihihihihihi
David- är du lite trött?
jag- hahahahahah, jag svarade på mig själv på en konstig fråga hahaha. Nu behöver jag godis hehehe
david- Jaha? vad svarade du på då?
jag- en konstig tanke hahahahah

eokw

haha förlåt för mitt dåliga uppdaterande. VIll ha en pytteliten blogg paus. Så är väl tillbaka samma dag som jag fyller år. den 15:e.

Kan det ha varit mina samveten som spelade mig ett spratt?

Jag drömde om en skum dröm inatt som jag bara måste berätta om. Sov länge för att jag skulle drömma den mer haha men det funkade inte så bra. Men iaf. Here it comes:

Jag visste att det var någonting ont nere i källan. Själva ondskan. Men jag visste inte vad. Förrän min bästa kompis Matilda berättar om att Helena-från-sthlm blev kidnappat och lämnad där nere. Så hon är kvar i källaren i MITT HUS. Efter när jag hade fått reda på det så började det komma upp ett litet grudge- liknande barn hos mig och skrämma mig ur vettet. Jag ville ju såklart göra en exorcism men den lät mig inte göra det. Så när jag en dag var ute och gick på lindvägen för att försöka tänka klart. Då ser jag en kvinna som går precis som mig fast bakom husen, och går och kollar på mig. Hon hade långt blondt hår med en lång vit klänning som släpades i marken. Man såg inte om hon gick eller om hon svävade. Hon hade en sjal som fladdrade efter henne och framför henne som ledde henne var det olika sorters fina hundar. Då förstod jag att det var min skyddsängel. Men efter halva lindvägen så kom det en människa emot mig. Samma kvinna fast med svart hår och ögonen klödde. Svarta höga stövlar med typ latex kläder. och marken började förkolna bakom henne där hon hade gått. Framför henne hade hon Vargar i koppel som förde henne. Jag blev så klart rädd och undrade vad det är för konstiga människor. Då jag insåg att det var jag som var äldre. Eller jag och jag. Det var mina samveten.

Sen kommer jag hem igen då hade jag bestämt mig för att lyssna vad grudge- barnet hade att säga. Han kröp uppför trappan och jag och matilda satt ovanför och väntade. Men han såg ut som en helt vanlig pojke just då. Jag gick ner för att ta honom i handen så han kunde gå upp. Då blev hans arm jätte lång. Då jag märkte att hans arm var av. Sen fick han smaka cola av oss och så för han sa att det var längesen. Han ville ha dom där grejerna som man öppnar kollaburkar med (ni vet vad jag menar?) det fick han. Sen blev vi typ kompisar med honom. Jag och matilda sa att det var skitcoolt att han kunde bryta armen bara så där. Eller typ dela på den elelr något hahah

Kick ass!

Jag har nästan ingenting att skriva. Förutom att snart flyttar matildas systerdotter och det är en som man verkligen kommer sakna. Den flickan kan väl få alla på fall? och att jag ska jobba lördag söndag. Jag får lön idag tror jag om inte imorgon. Jag ska träffa Tobbe imorgon, min Fikahomiie :D

Jag slutar med att bjuda på en bild på mig från jobbet där jag sitter i baren:

Millans senaste

KORTFATTAT:


Dags att modella lite. Studio stockholm. Here we come.

Sen är det en som håller på att säga en massa saker.

Har kollat på en plågo-film som jag ALDRIG mer ska se.

Se inte the unborn och skuggornas hus.

Hon har sig själv att skylla.

Jag har mycket att städa.

Och jag behöver en tatuerare NU!

Duktiga lilla jag!


Nöden är uppfinningarnas moder, men dess fader är kreativiteten och kunskapen deras barnmorska

Idag har jag varit duktig och möblerat om hela mitt rum. Det känns bra. Rummet ser lite större ut nu. Men har ett bord som jag måste bli av med. gaah :O ibland känns det verkligen som om man har för mycket saker i sitt rum. Det är liksom... fullt :-O och hur mycket man än storstädar och ska rensa rummet försvinner nästan ingenting alls. Det är konstigt det där. Ge mig pengar så kan jag byta ut hela mitt rum till ett nytt :D

Fråga till er läsare!

Mode är vad du tar till dig när du inte vet vem du är


Hmm vad ska man skriva här hade jag tänkt? Ingenting. Jag kommer faktiskt inte på någonting alls :O förutom att jag hoppas innerligt att mammsen fixar den satans tatueringen till mig i min födelsedags present. Denna vill jag ha:Någon som vet en bra och billig tatuerare här i sthlm/norrtälje trakten??

Stress

Idag var det riktigt stressigt på jobbet. Jag är glad att jag käkade lunch lite innan elva. Annars skulle jag aldrig ha haft tid. har inte ens tid att dricka en klunk ur min cola. Så jävla stressigt var det. Och ett tag var det ganska förvirrad. Men nu har jag ont i fötterna, Någon som är villig att ge mig fotmassage?

BOSSE!

Godmorgon alla morgonpigga och glada! Nu är det dags för mig att fara till jobbet alldeles strax. Jag jobbar till fem idag. Jobbigt värre. Menmen. Måste även be henne dra skatt på mig på en gång.
 Inatt drömde jag om Flum, faktiskt. Fast han pratade engelska då, Kan det ha varit för att han sjöng och spela gitarr för mig igår? Så jag har sovit skitbra och pratat en massa som jag inte kan i verkligheten. Aja, Ha en bra dag och vi får hoppas på att det blir svalare :-)

Work it out!

idag började jag 6.20 på jobbet. Konstig nog vara jag ganska pigg fast jag fick o la mig vid ett tiden på natten. Sen så vaknade jag och fick mig ett gott skratt. Matilda hade skickat ett sms och förklarat att hon ramlat ur sängen och fått svullna ögon, eller något sånt? Hängde inte riktigt med eftersom jag var i min egensinnade värld också :P
 Kändes som om man fick göra allt själv på jobbet. jag och syrran fick göra allt. Sen är jag trött på Lammfiol så det bara skriker om det. Händer ocha llting luktar. Men en sak är säker. Jag behöver inte träna armarna idag. Har burit plattor till boden och läsk o sånt  till butiken och sen ahr jag stått vid köttmaskinen och skulle göra först 140 fina köttbitar sen efter det skulle jag göra 160 stycken. Och så har jag gjort 3 stora gratänger och fyra små. Va duktig jag är :)
 Nej nu ska jag till Tessan om det var dit jag skulle :P (Davids syster)