Senaste Inlägg

Im back!

Har fått hem ett prov. David hjälpte mig att hitta om vänern. Även fast vi inte hittade så mycket, så tack älskling <3

Julmarknad är det tydligen i helgen också :) Vi ska väl gå en runda och bara kolla lite fort :)

Nej nu ska jag vara social mot min skitgroda :)

Bin dödar gulliga hundvalpar!

Jag har blivit gammalmodig och börjat lyssna mycket på radio. Börjar bli mer och mer intresserad av att höra på nyheterna (Jag tror det är tack vare våra underbara lärare Nina, som har fått mig att bli intresserad). Men iaf. Då hörde jag en liten historia (Satt och skrattade för mig själv på bussen):

Det var en flicka.. en väldigt elak flicka programerade mördarbin till att döda små gulliga hundvalpar. För flickan fick aldrig en gullig hundvalp när hon var liten. Och dom bara kom och dödade dom stackars hundarna. Men då kom jag där som värsta riddaren och bah: FIGHT! FIGHT! FIGHT! Så började jag flaxa med armarna så helt plötsligt lyfte jag som en helikoper -gör helikopter ljud- jag flög fram till binsvärmen och bah: Tjena läget? och dom bah: va fan är det där? en hälften människa och hälften helikopter, what a fuck? och jag dödade dom med rotorbladen bah: SPLASH SPLASH! Så åkte jag till nästa och bah: Tjena, någon som vill tjäna på ett rotorblad i röven? dom bah: ööhh? vi fattar ingenting. Och så baa: SPLASH SPLASH! BATTELN WAS OVER. I WON. YEEEEEEY. Men vad hände med flickan? jo hon fick en hundvalp av mig.
Lilla Ida och älsklingen arm :D


Dagens mediekommunikation

Jag och Ronja sitter på lektionen och glor på data skärmen.

Ronja kollar ner på golvet under databordet:

Ronja - JEESUS!

Jag - VAA? jaa, Jesus.  Säger jag och kollar på samma ställe

Våran lärare kollar ner på golvet under bordet och ser ut som ett levande frågetecken. Då hons edan fattar vinken att vi har kollat in i en illusion bild :P

Ronja - SE UPP! Camilla är arg.

Och jag kollar upp.. vem annars?
Ronja och jag:

Kött och mosbullar!

 Ja som sagt jag suger verkligen på att uppdatera den är sidan. Känns helt meningslöst att ha den i såna fall. Men det är som ett jobb.. eller var man nu kan kalla det.

Idag är jag jävligt trött iaf. Brukar vara det nuförtiden på skoldagarna. Vettefan varför.

Aja. Jag lvoar att det blir längre inlägg imorgon. 


 Miken och Melvin <33

Tjoho!

Fy skäms Camilla. Nu har inte jag skrivit på väldigt länge.

Igår var iaf en riktig flummig dag med Ronja och mig. Båda var riktig jävla övertrötta. Och idag har vi jobbat på som bara den. Är vi inte bäst?

Jag har faktiskt inte så mycket mer att komma med just nu.

så.. Ni får en låt på det istället.