Senaste Inlägg

Dålig arbetsgivare elelr vad?

jag har en sån otroligt dålig arbetsgivare så det bara dånar om det. För det första när jag hade varit sjuk skulle jag ringa och höra om jobbet då hade hon inga papper eller någonting hur jag skulle jobba. För det andra så ringer hon till min syster ochf rågar om jag kan jobba då och då, syrran säger ja och SEN berättar för mig. För det tredje så skulle syrran kolla hur jag skulle jobba en dag (min arbetsgivare sa till mig att nadja skulle kolla upp det). Men då hade tydligen inte arbetsgivaren schema och sånt. Sen skulle jag sitta barnvakt imorgon. nej då har tydligen bodil ringt upp och frågat om jag kan jobba imorgon och syrran hade sagt ja utan att fråga mig. JAG SKULLE FAN TJÄNA PENGAR FORT PÅ ATT PASSA HONOM. ÅIOAHÖOUFHSÖGDYBHNKOÄOPSYÄUGRBD och jag skulle dessutom få vara ledig hela veckan.

Iskaffe

Fii helsike vilket livat väder. Nej men som jag alltid säger varje dag nu: det här är typ den varmaste dagen. Som alla andra dagar.. man vill bara ligga och knega i poolen och solen med milkshake -mums- eller med iskaffe. Iskaffe är mitt nya missbruk bara så ni vet. Någon som prövat och tyckt att iskaffe är en höjdare? Om inte, PRÖVA.



Jag var bara tvungen att lägga ut denna super sexiga bild på mig och matteh från 2007

Someday!

Idag är det väl ändå den varmaste dagen? fy satan. Och jag som var så glad igår att jag inte blev solbränd så slutade det med att jag hade blivit solbränd på benen ändå. Tänkte bara informera er lite grann :-)   MATTEH VI MÅSTE UT OCH BADA SNART.

Jo förresten kollade jag, Nadja och Martin på film igår. Och där märkte man mina bästa sidor i geografin:

Nadja- Det ser ut som Egypten, men dom sa att det var Rom.
Jag- Jaa, Rom ligger ju i Frankrike


Kom närmre läs, tystna tills du kvävs



Härligt väder det är idag va? Stekande hett. Själv har jag inte blivit solbrun än men min lillebror ser ut som en kokt kräfta. Stackarn. Låg nyss ute och solade på studsmattan då jag låg och tänkte att min blogg är fullkomligt värdelös, Egentligen. Tänk efter? Fast det behöver ni iof inte göra. Läste nyss på Eriks blogg att han har bloggtorka. JAA, det är ju precis det jag har, bloggtorka. Kan man inte blöta ner lite?

Livet leker kurragömma

Nu tycker jag det börjar bli väldigt snålt på kommentarerna, skärpning!

Idag var jag och matilda till norrtälje. Hon köpte bikini och jag köpte blondhårfärg. har fan använt 6 stycken förpackningar och det är bara utväxten som är blond. Hmm.. nej nu blir det vila med det håret. Och klippa. vad har jag gjort mer? Nej inge mer faktiskt. Och jo förresten.. Michael Jacksson är död. Men det vet ni ju så mkt som det är om det just nu. Men jag tänkte bara påminna alla hans deppiga fans så ni blir... ännu deppigare?

Hej

Jag samlar mitt mod och kämpar emot

Åh jag tränade nyss. Första gången på ett tag (jag har ju varit förkyld som en jag-vet-inte-vad). Men ååh så härligt det var. Tagit första doppet i min pool idag också. Det är mycket man hinner med i värmen :D har ni badat ute än? Det har ni nog. bara jag som är lite efter :D

Grattis mamma <3

Godmorgon! Idag är jag rätt lite trött. inte trött så jag vill sova (men jag skulle kunna). Utan så ajg inte orkar städar -kollar runt i mitt rum- som jag måste göra. Idag fyller mamma 43 år. Säg grattis till henne :) Har inte köpt så mkt speciellt. man vet ju inte alls vad hon gillar. Men just nu kan jag inte skriva vad hon får. Hon kommer hem först fyra:)

Sitter bara här farmför datorn och tjänar 100:- spänn på det. Passar nämligen lillebror :D Kollade på "leksaksaffären" imorse också. Rätt okej flm men slutet SÖÖG.

<3

gratisgodis



Jag satte in en banner tidigare om och vissa kanske undrar va det är för sida som aldrig har hört talas om den. Men namnet säger väl allt? Okej, Det är en sida där man kan samla på sig godis genom att klicka på länkar och va med i frågetävlingar. När man har fått ihop till lite godis så får man godiset hemskickat till dig.

Under dom ikonerna står det hur många poäng du har, hur många godisar du har, hur många som är online etc.

 Och där har du knapparna så du ser hur du kan samla godis och sånt.

En väldigt kul sida med bra tidsfördriv. plus att man får godis för det ;)
 
/ Hoppas ni iaf checkar in sidan

TABBAR!

Ja nu har jag iaf dagens tabbar. För det första så köpte jag hårfärg idag. 2 olika. Men den ena visade sig (när jag kom hem) att det var att man skulle locka håret hahaha. bara byta imorgon.
 Sen är det så att jag skämmer alltid ut mig när det kommer negrer. Så det kom en familj och pappan/mannen hade en lila lång klänning och jag börjar små skratta och försöker hålla  mig. men kan verkligen inte så jag asgarvar och går förbi. Dom tittade skumt på mig kan jag säga er.

Im useless but not so long

Godmorgon! Någon mer som verkligen har fått sova ut idag? jag sov exakt i åtta timmar. Skönt skönt. Halsen är dessutom bättre. Nej undra nu om man ska lägga sig och se någon film. Hade tydligen inte så mycket att skriva om som jag trodde att jag skulle ha.

I got sunshine in a bag

 

Djävulen är en optimist om han tror  att han kan göra människor sämre än de är.




Jag hoppas att ni alla hade en trevlig midsommar :) Det hade jag. Anne, teddan, ante, bo och mormor var här och grillade och så.  Annars var det väl inge mer speciellt med midsommaren. har upptäckt att jag börjar bli riktigt jävla trött på den. Men det kanske är för att jag var sjuk under den? :D

Nej nu blir det till o börja städa rummet. Ciao!

Trevolt

Trevolt har nu en färdig musikvideo. Checka in:

Glad midsommar"

Midsommar kallades förr för fruktbarhetens tid. Då denna tid är då sommaren är i full blom. Det sades att midsommarnattens dagg kunde bota sjukdomar, göra bröd godare, djuren kraftigare och sex livet bättre. Så håll igång inatt så får ni ett toppen år ;D
 
RÖR INTE PIONEN UNDER MIDSOMMAR, DÅ KAN DU FÅ CANCER!
Och glöm nu inte kära vänner att plocka 7 olika sortes blommor och lägg dom underhuvudkudde, för att få en massa kryp i sängen när man vaknar,  för att få se sin framtida man.

Klockan tolv midsommarnatten
växer en blomma upp 
vid varje källa som rinner mot norr

Man måste passa på att ta den
med detsamma den slår ut 
annars försvinner den

Den är vit på insidan av bladet
och mattgul utanpå och i form
nästan lik en näckros

Den som plockar en sådan blomma 
skall alltid bära den på sig 
En sådan person vet och ser allt
som andra människor inte ser

Ny dator

Idag fixa vi in min nya dator. Nu är det super duper mega skönt att inte behöva ha en seg data :) Just nu sitter jag bara och vill verkligen bli frisk. Jag skulle jobba imorgon, lördag och söndag. Men jag vet inte om jag kan jobba imorgon. Fan, där losar jag jävligt mkt pengar. Mer pröjs på midsommar. Så kanske blir att jag jobbar ändå, för pengarnas skull. Så för att bli frisk nu får jag väl dricka te med honung i och bara mysa :)

Hej och hå

Nej nu tycker jag att den här förbaskade förkylning kan släppa NU. Näsan känns febrig och är väldigt öm och det låter som jag pratar genom näsan. Det låter inge bra kan jag säga er. Och det håller nog ni andra som har hört mig också med. Hur lång tid tar det att bli frisk efter en stor fökylning?

KÖP DET HÄR ÅT MIG TACK:


Do you really enjoy?

Jag är otroligt trött och är förbaskat jävla förkyld. Sitter just nu och snorar och lyssnar på Lily Allen och funderar på vad jag ska hitta på idag. Kanske blir det till att ligga i sängen och glo på film hela dagen, om inte någon har ett annat och bättre förslag? Som inte kostar något. Är nämligen luspank och pengarna kommer först inte på fredag och måndag :(

Letar efter en skruvmejsel också. en liten jävla kryss så jag kan få upp min förbaskade kamera och försöka fixa den så mkt som möjligt (Då jag egentligen kommer paja den, men det spelar ingen roll) Det kan ju inte bli annat än bättre eller värre.

PIZZA

En segis dag idag. Jag gick upp nio för att gå på förhör klockan 10.00. Sen satt jag och matteh i ett garage och åt rostbiff och drack läsk. Sen var det till att traska hemåt. pratade med Izze en stund i mobilen sen satte jag mig för attt spela sims 3.

Jag har super duper lusten att träna också. Skulle göra det idag. Men så kom jag på att min hals är ju fucked-up så det blir inget.

The High End Of Low

 Ninen (Stefan) var supersnäll och ringde mig imorse för att berätta om Mansons nya album, jag är ett manson fan om ingen visste det, så jag blev så klart super glad. Lyssnar genom den nu och tycker att det är bättre än eat me, drink me. Fast jag tycker låtarna är ovanligt lugna, ingen annan som tycker det?

RHS

Skolbandet som uppträder på utställningen/vernissagen i skolan. Dom är sjukt dukiga. Och dukiga på sjunga och grym på gitarr. ett plus till dom. Fast det låter visserligen inte lika bra i kameran men det får duga :)



Bilden som kommer efter den första är på Isabelle och min syster på maskerad vollyboll. Jag tyckte det var riktigt sött gjort :)

Sommarlov!!!!

För en man är det fruktansvärt svårt att ljuga för den kvinna han älskar- första gången.

Idag åkte jag till skolan för att bara se en tråkig "raskrig" film. Men det som var ett + i kanten var den super goda kyckling baguetten -mums-.  Sen åkte jag hem halv ett för att bara ligga hemma, hålla i hjärtat, glo på den sjuka Brittiska humorn hela dagen. Tills Matteh ringde och frågade om jag ville komma över. Så där badade vi Lowa och kolla på tv och spela Yatzy (Matilda vann yatzyn). Och under ett evigt försök på att få Super-Yatzy. Men ikke sa nikke. Om inte matilda fick det efter 262904768927:e försöket? :D

Imorgon är det då skolavslutning. Min skolavslutning börjar klockan 12.30. Men ska åka in 7.45 för att se flygskolans. Den sista skolavslutningen dom har -snyft-.

Dagstidningar!

Fram mot kvällen kan det bli kallare i södra Götaland på grund av omslag till kallare väder. /Expressen

Imorse läste jag i norrtälje tidningen om att det är farligt för hundar att vara med på picknick? Va, i såna fall måste det ju vara farligt för dom överallt. Men journalisten påstod att hunden kan få i sig sylvassa matbitar eller ben från något och så. Men det kan den ju få precis överallt vart den än går. Så jag fattade liksom inte poängen i det hela.

Sen var det något på lisseberg som hade gått allt för tokigt (det gör det jämt där). Och då hade kanonen eller vad den heter åkt upp på en väldigt väldigt hög backe och uppe på backen, mitt i, hade den stannat. Så dom som satt där i fick lyftas ned med hjälp av brandkåren.  Men dom påstod att det inte var något fel alls utan att vagnen som dom åkte i fick jämnvikt på båda sidorna av backen det var därför den stannade. Säkert att åka den.

Nej nu måste jag sminka mig. Ska till skolan och vara där på 13.00-20.00. Tyck jätte gärna synd om mig för det gör tämligen jag :D Hejdå! Puss

Det man inte vet, lider man inte av

Idag var då första dagen på jobbet. Morgonen var en aning seg men mot lunch det var det stressigt som satan. Så nu kan ajg säga att mina fötter är en aning döda. Ingen mobil få man ha på heller. Måste tejpa mina piercingar och ajg får inte ha mina armband på mig :( Men men. Ska inte jobba först den 19:e nu. Under hela midsommar ska jag jobba. Skulle ju egentligen till D:s mamma midsommarafton. Men nejdå. Dissen där... Så det blir att slita ihjäl mig istället.
 Funderar även på att gå på Mobergs på torsdag, Matteh ska vi gå på det? Måste bara försöka komma hem sen efter för det är studenten på fredag.

Aja, ska böraj möta matteh nu, hon lär väl knappast se de här inlägget innan jag frågar henne om vi ska på Mobergs hahah :D aja. Ciao

Vi ska gå öga för öga till båda blir blinda

 Jag avskyr att sprida rykten- men vad annat kan man göra med dom?

Jag är skit high på att träna nu. Ska vi ut och springa? Ska bara dundra i mig några armhävningar, sit-ups och benböj så försvinner säkert dom där kalorierna. Men B-vitamin är alltid bra för hår och naglar ;) trött i huvudet är jag också, så borde egentligen sova. Men jag kan inte slappa av först jag har fått tränat. Sen är det att jobba imorgon också *gäspar*. Bussen går klockan nio. men skönt att samla ihop lite cash, Eller vad säger ni?

Förresten har ni blivit OTROLIGT dåliga på att kommentera -.-

Jag har tusen tankar, vet inte vad jag vill!

FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL FEL


kan någonting försvinna utan att lämna ett spår? Kan det verkligen vara sant, jag tror inte det går. Hjälp mig jag vill ha ett svar. Det är abra trolleri det är bara fantasi hokus pokus filijokus abrakadabra rabarabara

Ta dagen som den kommer

Begär inte att publika idoler ska ha det goda omdöme som deras publik saknar.

Jag har försatt mig i ett eländes problematiska problematik. Ungefär så. Hoppas det lät bra?  Fast det löser sig nog någon gång i framtiden vill säga.
 Min natt var därmed jävligt lång. Jag vet inte det var som jag hade tagit en sil och blivit ner klubbad och vaknade vid 12 imorse. Jag säger bara att det var den skönaste natten på väldigt länge. Skolan borde fixa mer ledighet på fredagar.

Jag läste nyss Billings inlägg på bloggen där han skriver om sommarlovens små roliga och dåliga stunder. Och det jag vet ÄR att jag kan hålla med upp till 100% sanning. Han skriver: Somarlovet omges med mycket mystik och det lilla ordet väcker många fina minnen och förväntningar till liv i såväl unga som gamlas hjärtan!     Och det är ju så sant. Håller ni inte med? Iof så finns det ju väldigt många som inte gillar sommaren, men hallå? Lovet gillar ni väl iaf? Och man får inte glömma min födelsedag på sommaren.  Och nu känns det som att jag har refarerat jävligt mycket av Billing. Men det var bara ett stycke :P menmen, ta inte illa upp.

Nu funderar jag på att ringa och prata med min mamma lite för jag ska nämligen åka bort. Så hejdå!

.......

Jag hade sovmorgon till klockan 13.00 idag. VIsserligen kunde jag bara sova till halv elva. Men ändå. Och sen åker jag till skolan, bara för att få reda på att jag är klar med allt och behöver inte vara med och har SLUTAT. Gaaah då var det 2 timmar kvar till bussen. Lyckat! NOOT!

Ska även skriva en låtanalys på engelska. Hell no, jag har ju ingen låt att skriva om. Hjälp mig?!

Välkommen till vår Medielektion

Jerry-
man är sjuk i huvudet om man ens provar det.

Markus-
DU AHR JU GJORT ÄGGKOKAREN

Thomas
- Va? vad är det?

Markus och Jerry
- Hahahaha

Vår lärare
- Killen ska lägga hans pungkulorna vid tjejens röv och hon ska släppa sig.

Vår lärare- Det är värt att skriva om Britney om dom i pressen skriver om brittney som oskuld och sen hittar man henne bakom scen och ha sex med värsta gang bang.

Efter sömnlösa nätter :D

Teamwork betyder att jag har någon att skylla i från mig på."


alarmet ringer och jag stänger av det flera gånger.

Nadja- Upp nu Camilla!
Jag- Mmm...(och somnar om)
Hon går ut men kommer in 7.05 igen.
Nadja- Nu ska du gå upp. jag plattar håret så länge.
jag mumlar och sätter mig upp men när hon stänger till min dörr igen vänder jag mig om och somnar om.
Nadja- NU SKA DU UPP SÅ DU INTE MISSAR BUSSEN.
Jag- HAN ÄR PAPPA LEDIG OKEJ?
Nadja- Va?! vad snackar du om? vem är pappa ledig?
Jag- MIN IDROTTSLÄRARE. HAN HAR FÖR FAAAEN VARIT DET NU I 2 VECKOR. JAG ÅKER NIO.
Nadja- Du sa 7.45 -.-
Jag- MEN JAG MENADE 9. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. HEEEEEJDÅ!  zZzzZZzZz

Ingenting biter på mig!

Idag har jag inte så speciellt mycket att komma med. Jag sov knappt inatt med tanke på all adrenalin som rusade i kroppen på mig. Somnade runt 4-5 sen var det bara att gå upp 7 igen. Men men.
 Idag ska jag träna och så blir det väl till att bara ligga och slöa i soffan eller något, who the hell know?

Som ni märker så har jag inte speciellt myclet att skriva om. Men jag återkommer. CIao!